Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών της easyTECH

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη νέα online πλατφόρμα τεχνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της easyTECH. Στα πλαίσια αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008, η διεκπεραίωση των αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης καθώς και οι ανανεώσεις των υπηρεσιών σας θα πραγματοποιούνται μέσω της online πλατφόρμας μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://support.easytech.gr

Εξυπηρέτηση Αιτημάτων – Support Ticket System

Στόχος μας είναι να διακόψουμε την εξυπηρέτηση αιτημάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με χρήση επισυναπτόμενων αρχείων, που τις περισσότερες φορές δημιουργεί προβλήματα κατά την εξυπηρέτησή σας όταν ένα αίτημα αποτελείται από πολλαπλά emails με διάφορα επισυναπτόμενα αρχεία.

Τα πλεονεκτήματα της εξυπηρέτησής σας μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας είναι πολλαπλά και θα τα διαπιστώσετε κατά την χρήση της. Βασικό πλεονέκτημα αποτελεί η καταγραφή του αιτήματος στο σύστημα με δυνατότητα αποστολής ενημέρωσης κατά την εξέλιξη του. Άλλα πλεονεκτήματα του συστήματος είναι:

  • Προβολή της εξέλιξης του αιτήματός σας κατά τη διάρκεια εξυπηρέτησής του.
  • Επισυνάπτοντας αρχεία σχετικά με το αίτημα σας, μπορείτε να δώσετε ακριβή περιγραφή του προβλήματός σας και να διατηρείτε πλήρη ιστορικό.
  • Πρόσβαση σε πληροφοριακό υλικό με τις πιο συχνές ερωτήσεις των χρηστών μας.

Ενημέρωση Λήξης - Οφειλών / Υπηρεσιών

Μέσω του συστήματος εξυπηρέτησης πελατών της easyTECH, θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε μέσω αυτοματοποιημένων email, για την ημερομηνία λήξης των υπηρεσιών σας όπως φιλοξενία (hosting), τεχνική υποστήριξη (support) καθώς και για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σας προσφέρει η easyTECH Ο.Ε.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επερχόμενες ανανεώσεις υπηρεσιών 60,30,15,7 και 1 ημέρες πριν την λήξη τους. Έτσι θα έχετε όλο το χρονικό περιθώριο να εξοφλήσετε το κόστος των υπηρεσιών σας με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής του συστήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε περίπτωση μη εξόφλησης του κόστους υπηρεσιών σας, αυτομάτως το σύστημα διακόπτει τη λειτουργία των αντίστοιχων υπηρεσιών σας. Σε κάθε περίπτωση όταν λάβετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα από το σύστημα εξυπηρέτησης πελατών της easyTECH επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε για την επιτυχημένη ανανέωση των υπηρεσιών σας.

Οδηγίες Χρησης

Την πρώτη φορά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το σύστημα εξυπηρετησης πελατών της easyTECH θα πρέπει να ανακτήσετε τον κωδικό συστήματος που έχει αντιστοιχιθεί στον λογαριασμό σας. Συντομες οδηγίες για το πως μπορειτε να ανακτήσετε τον κωδικό σας μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση http://support.easytech.gr/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=15

Για οδηγίες σχετικά με την αποστολή αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης δείτε την ακόλουθη σελίδα http://support.easytech.gr/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=14

Γενικότερα μπορείτε να αντλείτε πληροφορίες και σχετικές οδηγίες στην διεύθυνση http://support.easytech.gr/knowledgebase.php

Αν αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.