Δημοσίευση Ισολογισμού στο Διαδίκτυο!

Σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012) ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η δημοσίευση των ισολογισμών σε οικονομικές, πολιτικές και τοπικές εφημερίδες με την προϋπόθεση ότι η ανάρτηση των οικονομικών στοιχείων θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το domain name (π.χ. όνομαεταιρίας.gr) θα πρέπει να έχει δηλωθεί στα στοιχεία της εταιρείας και όχι σε κάποιο τρίτο διαχειριστή ή εκπρόσωπο.

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των εταιρειών για γρήγορες και οικονομικές λύσεις, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στις εταιρείες που δεν έχουν επίσημη παρουσία στο διαδίκτυο, ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πακέτο σχεδίασης/κατασκευής ιστοσελίδας που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να δημοσιεύονται σύμφωνα με το Νόμο οι ισολογισμοί κάθε έτους.

Η αρχική τιμή για την κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας σας  ξεκινά από 129,00€* και περιλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδας όπου θα αναφέρονται τα ακριβή στοιχεία της επιχείρησης, το λογότυπο,ένα σύντομο προφίλ καθώς και οι ισολογισμοί που θα αναρτώνται κάθε έτος.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την καταχώρηση του domain name που θα επιλέξετε εσείς σύμφωνα με τους όρους που επιβάλει ο Νόμος.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.